21.9.12

Najbolji Nacin Skidanja Sminke

Vec sam na blogu pisala o Biodermi, to mozete procitati ovdje. I tako sam u nestasici Bioderminog proizvoda,  sa nadom da ce ga zamjenuti kupila  Avene-ov "Micellar Lotion" koji sluzi za istu namjenu: ciscenje i skidanje sminke sa lica (za osjetljivu kozu).

Nazalost (jer Avene proizvodi  se prodaju skoro u svakoj drogeriji u Londonu a Bioderma proizvodi nigdje) Avene se ni ne priblizuje efektu Bioderma Sensibio H2O-a. Kao prvo Sensibio H2O  je pogodan za koristenje oko ociju a Avenov proizvod nije.To je veliki minus posebno ako putujete jer morate nositi ekstra bocicu za ciscenje sminke sa ociju. Poslje ciscenja sa Avenovim losionom lice ne osjecam potpuno cistim, osjecam potrebu da ciscenje ponovim sa jos nekim proizvodom.

Avene je brend koji inace volim, koristim njihove proizvode za zastitu od sunca, Avene Thermal Spring Water (obozavam ovo!), kreme ali u ovom Avene Vs. Bioderma raundu Bioderma stvarno nadmasuje Avene sa velikom razlikom.

Evo vec pet (5!) godina kako koristim Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire i prezadovoljna sam. Uprkos teskoci da dodem do ovog proizvoda, mislim da vise ne trebam tragati za nekom zamjenom. Bioderma Solution Micellaire je najbolji nacin za skidanje sminke. Tacka.




Nema komentara: