22.6.11

Rukotvorine

"Rukotvorine" je porodicna kompanija koja proizvodi namjestaj u svom posebnom "konjickom stilu" od davne 1927 godine.Necu ulaziti u historiju kompanije jer sve to je napisano na njihovoj super web stranici.

"Rukotvorine" je jos jedna bosanskohercegovacka kompanija koja me koliko sa proizvodima toliko i sa super web stranicom stvarno odusevila. Ali jedna tacka koja me razocarala je da je stranica samo na Engleskom jeziku. Kako god da okrenem to ne mogu da shvatim, ipak to je izvorna zemlja i barem zbog imidza bih trebali imati stranicu na Bosanskom jeziku.

Proizvodi im se dijele na dvije grupe; tradicionalni i moderni. Tradicionalni namjestaj ima posebnu atmosferu, a opet moderni proizvodi bude mastu i daju takav osjecaj svjezine da ne znam za koji bi se odlucila.

Koliko vidim na web stranici prodajna mjesta imaju samo u Konnjicu u BIH i i SAD-u u Washingtonu a pise da ce uskoro biti i na Srednjem Istoku, Aziji, Africi i Australiji.

Ovo je druga bosanskohercegovacka kompanija (druga je Artisan) koja je dobila "Interior Innovation Award" na najvecem sajmu namjestaja na svijetu u Kelnu.












Nema komentara: